Ontdek de ONE Bucket

De ONE Bucket is super praktisch voor grooms en ruiters vanwege al zijn innovatieve specificaties én is 100% veilig voor je paard. Een echte musthave voor iedereen die houdt van kwaliteit en veel tijd doorbrengt rondom paarden! Ontdek alle mogelijkheden in deze video!

De ultieme emmer

De ONE Bucket is ontwikkeld dóór en vóór grooms en ruiters. De verschillende doordachte eigenschappen van deze emmer maken hem zeer gebruiksvriendelijk.

Milieuvriendelijk en 100% veilig

De ONE Bucket is volledig gemaakt van gerecyclede plastic kurken. Het voordeel hiervan is dat het materiaal enorm sterk is en daardoor ideaal om te gebruiken bij paarden. De ONE Bucket is niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar ook 100% veilig voor je paard. Emmers kunnen soms erg gevaarlijk zijn voor paarden, door de scherpe hoeken of randen. Bij de ONE Bucket zijn alle hoeken afgerond en de randen zijn bedekt met plastic, zodat zowel paard als verzorger zich hier niet aan kunnen verwonden.

Altijd stabiel

Door de platte achterkant blijft de emmer stabiel wanneer deze is opgehangen is. Dit maakt deze emmer ideaal voor paarden om uit te eten of drinken. Ook is er een inkeping in het hengsel gemaakt, waardoor de emmer altijd precies in het midden blijft hangen wanneer je deze ophangt met een touw of clip. 

Eet- en drinkgemak

De voorkant van deze emmer is naar beneden afgerond, dit zorgt ervoor dat paarden gemakkelijker uit de emmer kunnen eten en/of drinken. De ONE Bucket beschikt ook over een duidelijke maataanduiding, zodat je precies weet hoeveel liter er in de emmer zit. Heel handig wanneer je bijvoorbeeld wil bijhouden hoeveel water je paard gedronken heeft.

Een echte hulp

Maar ook aan je eigen comfort is gedacht. Door het handige handvat aan de onderkant van de emmer wordt gieten met deze emmer heel gemakkelijk. Je zult nooit meer je grip verliezen. Daarnaast is de bovenkant van het handvat van deze emmer plat, zodat de emmer minder snel in je hand snijdt wanneer hij vol met water zit. Ook zit er aan de onderkant van de emmer een licht afgebogen vlak, waardoor de emmer stevig blijft staan wanneer je hem balanceert op je knie.

Gemakkelijk stapelbaar

De ONE Buckets trekken niet vacuüm wanneer je ze in elkaar stapelt. Hierdoor zijn ze gemakkelijk op- en af te stapelen. Daarbij wordt door het innovatieve design van deze emmer de luchtcirculatie niet belemmerd tijdens het stapelen, waardoor er geen schimmel kan ontstaan in de onderste emmers.

Productfoto Emmer zijkant

Doordacht!

Het handvat van de emmer heeft een inkeping, zodat er gemakkelijk een waterslang onder geklemd kan worden. Hierdoor hoef je de slang niet vast te houden wanneer de emmer gevuld wordt, en kan je je tijd dus efficiënt benutten.

Het is de combinatie

De ONE Equestrian Stable hanger is dé musthave voor op stal. Deze nylon houder is perfect voor het ophangen van bijvoorbeeld de ONE Bucket, maar ook andere stalbenodigdheden. Denk aan kick pads, een staldoek of stalgordijn, dekens of om dingen vast te maken in de vrachtwagen. Door de ring is het mogelijk om deze hanger te gebruiken in combinatie met stangen van bijna elke dikte. Super handig thuis op stal, maar ook op meerdaagse wedstrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *