10 ONE musthaves

10 Musthaves banner

Zowel op stal als op een meerdaagse wedstrijd heb je graag goede en praktische producten bij de hand. Deze 10 ONE Equestrian musthaves mogen zeker niet ontbreken!

  1. Na het rijden is het handig om je zadel even weg te kunnen hangen voordat je deze weer terug in je zadel-kast of kamer legt. De ONE Zadelhanger is hier de perfecte oplossing voor! Deze luxe beukenhouten zadelhanger is gemakkelijk op te hangen aan de stallen en heeft ruimte voor twee zadels.
  2. Ook hoofdstellen en halsters wil je niet rond laten slingeren, hang ze dus op aan de ONE Houten Hoofdstelhanger. Ook deze hanger is gemaakt van luxe beukenhout en heeft maar liefst vijf haken. Het is ook handig voor het ophangen van je wedstrijdjas, wanneer je die even niet nodig hebt.
  3. Het is belangrijk om je tuig schoon te maken na gebruik, doe dit gemakkelijk met behulp van de ONE Sponsduo. Deze sponzen zijn speciaal ontwikkeld voor het poetsen van hoofdstellen, borsttuigen, singels, etc.
  4. Tijdens het poetsen van o.a. hoofdstellen en singels is het gemakkelijk als de spullen vrij kunnen hangen. Hang ze daarom aan de ONE Hoofdstelhaak.
  5. Combineer de hoofdstelhaak met de ONE Hoofdstelhaakhouder. Hierdoor kan jij gemakkelijk je tuig poetsen, afdrogen en verplaatsen.
  6. Een groomingbox moet natuurlijk wel gevuld zijn, bijvoorbeeld met verschillende borstels om jouw paard goed schoon te krijgen. De ONE Borstels zijn lichtgewicht en gemakkelijk vast te houden. Verkrijgbaar met medium, zachte en super zachte haren.
  7. Wat is er fijner dan tussen de rubrieken door even uit te rusten op de welbekende ONE Regisseursstoel? Deze stoel is opvouwbaar en dus gemakkelijk mee te nemen. De zitting en rug zijn in verschillende kleuren te bestellen, zodat ze helemaal matchen met de rest van je spullen.
  8. Ook de ONE Emmer is onmisbaar op stal en wedstrijd. Deze emmer kan gebruikt worden als voer- of drinkemmer en is 100%veilig voor jouw paard. Gemaakt van onbreekbaar gerecycled plastic, met een handig handvat aan de onderkant en klem voor een waterslang. Gemakkelijk aan elke stal op te hangen met de ONE Stalhanger.
  9. Je weet nooit wat er kan gebeuren op een wedstrijd of tijdens de training. Het is dus altijd handig om ONE Wrap standby te hebben. Deze zelfklevende, elastische bandaging tape kan men gebruiken worden voor meerdere doeleinden. Van bandageren van het been tot het omwikkelen van een kinketting wanneer je kinkettingbeschermer kapot is.
  10. Tijdens een wedstrijd moet een groom vaak veel meenemen naar de warming-up en wedstrijdring. Met de ONE Grooming Rugzak wordt dit een stuk makkelijker. Hiermee draag je gemakkelijk een rijhelm, zweep of sporen met je mee, maar er is ook plaats voor een (wedstrijd)jas en extra beenbeschermers. Daarbij heb je je handen nog vrij om hindernissen te bouwen tijdens het losrijden.

Heb jij deze 10 One Equestrian musthaves al in huis? Zo niet, shop ze bij één van onze verkooppunten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *