4 manieren om ONE Tendon Tube te gebruiken

ONE Tendon Tube banner

De innovatieve ONE Tendon Tube is een heel veelzijdig product. Het is gemaakt van katoen en spandex, waardoor het elastisch is en super gemakkelijk te gebruiken. In deze blog vertellen we je graag meer over de tendon tube, waar je hem voor kunt gebruiken en waarom dit een echte musthave is die iedere paardenliefhebber in huis moet hebben.

De benen en pezen beschermen

De ONE Tendon Tube kan gebruikt worden om de benen en pezen van jouw paard te beschermen. Iedere ruiter kent het wel. Je hebt op zondag een wedstrijd gepland staan, maar op vrijdagochtend krijg je een appje. Jouw geliefde paard heft gespeeld in de heeft zich daarbij geraakt. Gevolg? Een klein wondje. Geen stress, de tendon tube schiet te hulp!  Je kunt de tendon tube over het been van jouw paard aanbrengen voordat je er een peesbeschermer omdoet. Op deze manier kan je paard nog lekker buiten spelen en hoef je jouw trainingsschema niet te onderbreken. En misschien nog wel belangrijker: het wondje kan in alle rust helen.

Pezen ondersteunen

Ook als je paard geblesseerd is komt de ONE Tendon Tube van pas. Het kan namelijk ook gebruikt worden om de pezen te ondersteunen wanneer je paard een peesblessure heeft. De stevige, maar elastische sok zorgt voor compressie wat de spieren in de pezen ondersteunt. Omdat je de sok af kunt knippen op de gewenste lengte, kan je hem zo lang houden als je zelf wilt. Knieblessures, gevoelige hoeven of de pees. Het is allemaal te ondersteunen met onze tendon tube.

Hulp bij koelen

Daarnaast is de tendon tube ook te gebruiken bij het koelen van spieren, pezen of gewrichten. Je kan het om het been doen, onder een icepack, aangezien je een icepack nooit direct op de huid mag gebruiken. Vervolgens kan de icepack vastgemaakt worden met ONE Wrap. Op deze manier blijft het precies op zijn plek zetten en heb jij je handen vrij om iets anders te gaan doen.

Benen schoonhouden

De laatste tip is vooral voor de liefhebbers van smetteloze paardenbeentjes. Schimmeleigenaren letten jullie op? ONE Tendon Tube kan gebruikt worden om de benen van je paard schoon te houden. Wanneer je op wedstrijd gaat, je paard meeneemt naar een fotoshoot of voor een andere gelegenheid opgetut is, wil je natuurlijk dat hij of zij er op plek van bestemming nog hetzelfde uitziet als voor vertrek.  Met de tendon tube heb je een 100% garantie.  Pak de benen in met de tendon tube en de benen van je paard zullen mooi schoon blijven totdat de wedstrijd begint!

ONE Tendon Tube is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart en heeft een lengte van 5 meter.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *