4 manieren om ONE Tendon Tube te gebruiken

ONE Tendon Tube banner

De innovatieve ONE Tendon Tube is een heel veelzijdig product. Het is gemaakt van katoen en spandex, waardoor het elastisch is en super gemakkelijk te gebruiken. In deze blog vertellen we je graag meer over de tendon tube, waar je hem voor kunt gebruiken en waarom dit een echte musthave is die iedere paardenliefhebber in huis moet hebben.

De benen en pezen beschermen

De ONE Tendon Tube kan gebruikt worden om de benen en pezen van jouw paard te beschermen. Iedere ruiter kent het wel. Je hebt op zondag een wedstrijd gepland staan, maar op vrijdagochtend heeft je paard een klein wondje op het been. Geen stress, de tendon tube is de oplossing!  Je kunt de tendon tube over het been van jouw paard aanbrengen, voordat je er een peesbeschermer omdoet. Op deze manier hoef je jouw trainingsschema niet te onderbreken. Misschien nog wel belangrijker: het wondje kan in alle rust genezen.

Pezen ondersteunen

Ook als je paard geblesseerd is komt de ONE Tendon Tube van pas. Het kan namelijk ook gebruikt worden om de pezen te ondersteunen wanneer je paard een peesblessure heeft. De stevige, maar elastische sok zorgt voor compressie wat de spieren en de pezen ondersteunt. De sok op ieder gewenste lengte knippen. Knieblessures, gevoelige hoeven of een peesblessure. Het is allemaal te ondersteunen met de One Tendon Tube.

Hulp bij koelen

De tendon tube is ook te gebruiken voor het koelen van spieren, pezen of gewrichten. Plaats het om het been, plaats de icepack, vervolgens kan de icepack vastgezet worden met ONE Tendon Tube. Op deze manier blijft het de icepack precies op de juiste plek zitten.

Benen schoonhouden

Eigenaren van schimmels, letten jullie op? ONE Tendon Tube kan ook heel goed gebruikt worden om de benen van je paard schoon te houden. Wanneer je op wedstrijd gaat, je paard meeneemt naar een fotoshoot of voor een andere gelegenheid, wil je natuurlijk dat je paard er, op plek van bestemming, nog hetzelfde uitziet als voor vertrek.  Met de tendon tube heb je een 100% garantie. 

ONE Tendon Tube is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart en heeft een lengte van 5 meter.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *